Järjestyksenvalvojan peruskoulutus

Järjestyksenvalvojan peruskoulutukseen voivat osallistua kaikki järjestyksenvalvonnasta kiinnostuneet henkilöt, sukupuolesta tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Koulutukseen voi osallistua sinä vuonna kun täyttää 18 vuotta, mutta poliisi voi myöntää järjestyksenvalvojakortin vasta täysi-ikäiselle. Koulutuksen monipuolisesta sisällöstä johtuen opituista tiedoista ja taidoista on hyötyä, vaikka henkilö ei kurssin jälkeen koskaan työskentelisikään järjestyksenvalvojana.

Järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen suorittanut henkilö voi toimia järjestyksenvalvojana esimerkiksi erilaisissa yleisötilaisuuksissa, kuten urheilukilpailuissa, näyttelyissä, huvipuistoissa ja musiikkifestivaaleilla. Lisäksi hän voi työskennellä ravintoloissa, hotelleissa, leirintäalueilla sekä matkustaja-aluksilla.

Koulutus on teoriapainotteista, mutta sisältää myös käytännön harjoituksia. Koulutus sisältää Fyysisen voimankäytön perusteet -koulutuksen.

Kouluttajat

Pääkouluttajallamme on 30 vuoden kokemus järjestyksenvalvonnasta, joten jokaisesta opetettavasta aiheesta löytyy myös omakohtaista kokemusta.

Kouluttajamme työ- ja koulutustaustasta voit lukea Kerberoksen Facebookista https://www.facebook.com/photo/?fbid=882393197225470&set=a.253242953473834

Kerberoksen Facebookista löydät myös järjestyksenvalvontaan liittyviä tosielämän kokemuksia https://www.facebook.com/photo?fbid=829811152483675&set=a.253242953473834 

Koulutuksen aiheita

  • Järjestyksenvalvojan tehtävät
  • Järjestyksenvalvojan toimialueet ja toimipaikat
  • Järjestyksenvalvojan oikeudet ja velvollisuudet
  • Voimakeinojen käyttöön oikeuttavat tilanteet
  • Fyysinen voimankäyttö, käsirautojen ja patukan käyttö
  • Hätävarjelu ja pakkotila
  • Yleinen kiinniotto-oikeus
  • Järjestyksenvalvojan erityiset velvollisuudet ja rikosoikeudellinen suoja
  • Paloturvallisuus ja ensiapu
  • Esimerkkitapauksia tosielämästä ja mitä niistä opittiin

Kesto: 40 oppituntia

Hinta: 265 € (sis. alv 24%)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset koulutuksiin: Puh. 041 458 2800
toimisto@kerberos.fi

Huom! Koulutuksemme ovat niin suosittuja, että osallistujia on saapunut ympäri Suomen. Jos etsit edullista majoitusta kurssin ajaksi, koulutuskeskuksessamme voi majoittua hintaan 10 €/yö.

Kurssimateriaalin löydät alla olevasta linkistä:

Järjestyksenvalvojan koulutusmateriaali 3.9.2021

etsivätoimisto yksityisetsivä henkivartija turvamies turvallisuuskoulutus henkilösuojauskoulutus henkivartijakurssi TECC taktinen ensiapu