Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus

Järjestyksenvalvojakortin uusimisen edellytyksenä on aina järjestyksenvalvojan kertauskoulutukseen osallistuminen. Kertauskoulutuksessa käydään läpi viimeisimmät järjestyksenvalvojatoimintaa koskevat lakimuutokset sekä kerrataan järjestyksenvalvojan peruskoulutuksessa opittuja asioita. Kertauskoulutukseen ei sisälly koetta.

Milloin kertauskoulutukseen pitää osallistua?
Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen 1.3.2007 jälkeen, sinun tulee osallistua järjestyksenvalvojan kertauskoulutukseen ja hakea uutta järjestyksenvalvojakorttia poliisilta kertauskoulutustodistuksen voimassaoloaikana (6 kk sisällä). Sinun ei tarvitse käydä peruskoulutusta uudelleen, vaikka korttisi olisi ollut vanhentuneena miten kauan tahansa, vaan pelkkä kertauskoulutuksen suorittaminen riittää. Eli kun haluat vanhentuneen korttisi taas voimaan, riittää että osallistut kertauskoulutukseen ja sen jälkeen haet uuden kortin 6 kk sisällä.
Jos taas peruskurssi on suoritettu ennen 1.3.2007 (24 h kurssi tai lyhyempi), niin kertauskoulutukseen pitää osallistua ja uutta järjestykselvojakorttia tulee hakea ennen kuin nykyinen korttisi vanhenee.

Järjestämme järjestyksenvalvojan kertauskoulutusta non-stop -periaatteella, eli kurssi järjestetään heti kun vähintään 10 henkilöä on ilmoittautunut koulutukseen. Jos järjestyksenvalvojakorttisi on vanhenemassa, ota rohkeasti yhteyttä ja varmista seuraavan kertauskoulutuksen ajankohta!

Kesto: 8 tuntia
Hinta: 105 €

Koulutusmateriaalin löydät alla olevasta linkistä:

Järjestyksenvalvojan koulutusmateriaali

etsivätoimisto yksityisetsivä henkivartija turvamies turvallisuuskoulutus henkilösuojauskoulutus henkivartijakurssi TECC taktinen ensiapu